Since 1996

Sinds 1996

Hey! Ik ben Vera, videograaf / content creator voor ondernemers in de evenementenbranche.

Ik vind het gaaf om door middel van video de energie van het moment opnieuw te kunnen beleven. Ik gun het iedereen die een evenement organiseert, er aan deelneemt of bezoekt dit ook te ervaren.

Naast het filmen blijf ik graag fysiek fit door crossfit. Ik ben sociaal en toegankelijk (lees: niets is te gek en iedereen mag er zijn). Ik vind het leuk om anderen te leren kennen, dus jou ook!

Verder doe ik graag dansjes op mijn favoriete muziek (afro) House en de film die ik nog wel 100 keer kan kijken is Avatar, The way of water.  

Sinds jongs af aan ben ik veel bezig met sport, muziek en dans. Dit wilde ik graag vastleggen en zo had ik mijn eerste camera gekocht. Mijn leergierigheid heeft er voor gezorgd dat ik nu sfeervolle videocontent maak voor ondernemers in de evenementen branche.

Cheers,

Vera Diepenhorst

 

Drie zakelijke feitjes waar ik trots op ben.

  • Van hobby naar fulltime freelance videograaf, ik ben mijn passie achterna gegaan.
  • Met mijn eerste camera en de bijbehorende kitlens heb ik voor mijn eerste klant ooit een projectvideo gemaakt. Hiermee hebben we de prijs gewonnen voor ‘beste video’.
  • Binnen een half jaar als fulltime freelance videograaf heb ik al meer dan 20 klanten blij gemaakt met sfeervolle videocontent.

Missie

De tofste events, artiesten en atleten zullen gezien worden door mijn lens. Ben jij de volgende?

Visie

Met mijn video's wil ik een bepaalde kracht, zekerheid en energie uitstralen.
Dat gezegd hebbende betekend dit ook dat alle emoties er mogen zijn en gezien mogen worden. Dat is puurheid.

waarden